Accommodatie

Het is ook mogelijk een eigen verblijf te reserveren, maar voor de volledige Hard Enduro Spain ervaring raden wij natuurlijk aan om bij ons te verblijven in ons prachtige Casa la Vida apartamentos!

Casa la Vida bestaat naast onze privéwoning uit twee appartementen, gebouwd onder onze eigen leefruimte. Beide appartementen van ca. 30m2 bieden plek voor 3 personen, dus in totaal bieden wij accommodatie voor 6 personen (is jullie groep groter, stuur ons even een bericht).

Casa la Vida beschikt over een sfeervolle woonkamer met grote TV waarop jullie de door jullie gemaakte filmpjes van de dag kunnen bekijken. In de winter steken we de kachel lekker aan en met een Playstation en voldoende andere leuke spellen, komen jullie de avonden wel door. 

In de maanden mei en september/oktober is het heerlijk om na het rijden (met een verfrissend biertje) nog een paar uurtjes door te brengen aan ons zwembad.

Bij Casa la Vida vind je ook enkele huisdieren. Voor meer foto’s en  informatie over Casa la Vida, verwijzen we je graag door naar onze andere website www.casa-la-vida.nl