Hard Enduro Spain

Waarom Hard Enduro Spain? Wij maken het als jonge onderneming nét wat uitdagender. De ritten die wij verzorgen, zijn gericht op goede techniek en uitdagende afdalingen en beklimmingen. Grenzen verleggend(op maat voor élk niveau), zodat je echt voldaan en met adrenaline terugkijkt op je eigen prestaties!

Je rijdt bij ons echt alleen off the road, misschien 5% over verharde wegen voor het oversteken of om te tanken. Je kunt honderden kilometers rijden zonder twee keer hetzelfde paadje te passeren. Lloret de Mar is prachtig gelegen en de natuur en de onontdekte plekken blijven ons ook nog steeds verbazen.

Iedere dag wordt er een andere route gereden, in overleg met jullie als groep, afgestemd op jullie wensen in moeilijkheidsgraad en niveau(Dus wees niet bang voor onze naam, het is grenzen verleggend op maat!)

Jullie zullen met een van onze lokale gidsen meegenomen worden voor een onvergetelijke ervaring in de prachtige natuur. Afsluitend bij de thuisbasis Casa la Vida voor een gezellige borrel. 

Bij Hard Enduro Spain kan je bijna het hele jaar terecht. Informeer bij ons naar de mogelijkheden en beschikbaarheid via info@hardendurospain.com of +316-10644003.

Onze huurmotoren zijn nieuw, KTM 300 2023!