Waarom Hard Enduro Spain? Als eerste omdat wij de enige in Spanje zijn waar je al op de nieuwste KTM’s 300(2020) kan rijden! Daarnaast maken wij het als jonge onderneming nét wat uitdagender. De ritten die wij verzorgen, zijn gericht op goede techniek en moeilijke afdalingen en beklimmingen. Grenzen verleggend, zodat je echt voldaan en met adrenaline terugkijkt op je eigen prestaties!

Je rijdt bij ons echt alleen off the road, misschien 5% over verharde wegen voor het oversteken of om te tanken. Je kunt honderden kilometers rijden zonder twee keer hetzelfde paadje te passeren. Lloret de Mar is prachtig gelegen en de natuur en de onontdekte plekken blijven ons ook nog steeds verbazen.

Iedere dag wordt er een andere route gereden, in overleg met jullie als groep, afgestemd op jullie wensen in moeilijkheidsgraad en niveau. (Dus wees niet bang voor onze naam, het is grenzen verleggend op maat!) Jullie zullen met een van onze lokale gidsen meegenomen worden voor een onvergetelijke ervaring.

Bij Hard Enduro Spain kan je het hele jaar terecht. In de zomerperiode is het alleen ’s middags te warm voor een rit overdag, dus zal ons dagprogramma iets afwijken. In de middag is het dan heerlijk om andere activiteiten te ondernemen, zoals tijd doorbrengen aan ons zwembad of naar een van de prachtige strandjes in de buurt te rijden. 

Heb je een vraag?